20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProgramul Biroului de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj a fost prelungit pentru simbata si duminica

Programul Biroului de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj a fost prelungit pentru simbata si duminica

Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj atrage atentia persoanelor care mai poseda acte de identitate expirate asupra necesitatii de a se prezenta cit mai urgent pentru preschimbarea acestora.

Pentru evitarea sanctiunilor contraventionale prevazute de lege in caz de neprezentare, de minimum 250.000 de lei, dar si pentru a putea participa la alegerile locale, posesorii de acte de identitate expirate trebuie sa se prezinte la sediul institutiei, in cel mai scurt timp.

Acestia va trebui sa aiba la ei buletinul de identitate vechi, timbru fiscal de 2.000 de lei, chitanta de plata a taxei de 65.000 de lei, certificatul de nastere si de casatorie, actul de spatiu si o cerere-tip.

Avind in vedere ca foarte multi doljeni nu se vor putea prezenta la vot pe 6 iunie din cauza ca au documentele de identitate expirate, programul Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj a fost prelungit.

„Programul serviciului va fi prelungit in zilele de 5 si 6 iunie, cind toate formatiunile din teritoriu vor avea activitate intre orele 8.00 si 21.00“, a declarat comisar Ioan Hoanca, seful Serviciului de Evidenta Informatizata a Persoanei Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS