12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCistigul de 80 de miliarde de lei nu i-a lasat indiferenti pe slatineni

Cistigul de 80 de miliarde de lei nu i-a lasat indiferenti pe slatineni

Ieri a fost ultima zi in care amatorii de cistiguri au mai putut spera la o sansa jucind la Loto 6/49. Pentru ca, de citeva luni nimeni nu a avut inspiratia de a juca numerele norocoase, potul cel mare la categoria I a ajuns acum la aproape 80 de miliarde de lei, plus un autoturism Dacia Solenza.

Slatinenii au luat cu asalt ieri toate cele cinci agentii deschise in oras. Potrivit informatiilor furnizate de directorul sucursalei judetene Loto Prono, Gheorghe Iordanca, oltenii au jucat saptamina trecuta doar 9.000 de variante, cu mult mai putin decit la ultimul asemenea eveniment din luna februarie, cind s-au jucat 15.000 de variante: „Reportul este intr-adevar important, in jur de 81 de miliarde de lei numai la categoria I, dar, paradoxal, se pare ca oltenii joaca mai mult iarna. Sintem aproape siguri ca la extragerea viitoare,daca nici de aceasta data nu vor fi nimerite numerele cistigatoare, oamenii vor participa in numar mult mai mare deoarece cistigul va fi impartit la categoriile a II-a si a III-a“.

Pentru a fi cit mai siguri ca vor avea noroc, slatinenii joaca in echipe, cu sume de minimum 50.000 de lei. „Sintem cinci persoane, fiecare am pus cite o suta de mii de lei. Am luat mai multe bilete simple in speranta ca poate nimerim macar patru numere. Am mai jucat acum doua saptamini, dar atunci am fost singur si nu am luat nimic“, a spus Marian Oancea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS