20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi comisari ai Politiei de Frontiera Mehedinti au fost schimbati din functie

Doi comisari ai Politiei de Frontiera Mehedinti au fost schimbati din functie

Doi comisari din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti au fost eliberati luni din functiile de conducere pe care le ocupau. Comisarul Sorin Mihai Capota a fost eliberat din functia de sef al Sectorului Politiei de Frontiera Svinita pentru management defectuos si comisarul Dorin Laurentiu Lacraru, din functia de adjunct al sefului Sectorului Politiei de Frontier, pentru carente in organizare, coordonare, planificare si verificare a activitatii de supraveghere si control a frontierei de stat si pentru neadoptarea unor masuri eficiente de combatere a fenomenului infractional transfrontalier.

Cei doi comisari vor fi numiti, conform competentei fiecaruia, in alte functii, iar posturile ramase acum vacante urmeaza sa fie scoase la concurs. In perioada interimatului, cele doua functii vor fi exercitate de ofiterii din gradul ierarhic urmator, respectiv comisarul Aurelian Predescu la Sectorul Orsova si subcomisarul Dumitru Gramescu la Sectorul Svinita.

Alaturi de cei doi ofiteri mehedinteni, la propunerea Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Ministerul Administratiei si Internelor a mai aprobat inlocuirea altor trei comisari: Dumitru Onofrei si Constantin Andone din functia de sef, respectiv prim-adjunct al sefului Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Caras-Severin, si Gelu Ciocoiu din functia de sef al Sectorului Lunga, din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Timis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS