14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBursa liceelor craiovene

Bursa liceelor craiovene

Viitorii absolventi de clasa a VIII-a au posibilitatea sa afle mai multe lucruri despre liceele, grupurile scolare si colegiile craiovene. Bursa liceelor craiovene, organizata in holul Universitatii, intre 25 si 27 mai, isi propune sa scoata in evidenta facilitatile pe care fiecare unitate de invatamint le ofera viitorilor liceeni. Cele mai atractive standuri le-au avut Colegiul National „Fratii Buzesti“, Liceul de Informatica si Grupul Scolar de Arte si Meserii „Spiru Haret“ (UCECOM).

Copiii au de ales intre a urma licee cu profil tehnic, real sau uman ori o scoala de meserii, care sa le asigure mai departe accesul la o forma superioara de invatamint sau o calificare menita sa le usureze gasirea unui loc de munca. Oferta este variata si ofertantii prezinta toate realizarile elevilor care le-au urmat cursurile.

La bursa sint prezente cele mai cunoscute licee craiovene: Colegiul National „Fratii Buzesti“, Liceul Teoretic „Henri Coanda“, Colegiul Tehnic de Arte si Meserii „Constantin Brancusi“, Grupul Scolar „Traian Demetrescu“, Grupul Scolar de Arte si Meserii „Spiru Haret“, Grupul Scolar „Matei Basarab“, Grupul Scolar Transporturi Auto, Grupul Scolar „Charles Laugier“, Grupul Scolar „Anghel Saligny“, Grupul Scolar „George Bibescu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS