12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOpozitia tine pasul cu puterea

Opozitia tine pasul cu puterea

Cont in Austria pentru candidatul PNL la consiliul judetean, jeep si vila cu piscina pentru candidatul PD la Primaria Rovinari

Unul dintre cei mai bogati candidati cu care PNL Gorj se prezinta pe lista de consilieri judeteni este Sabin Popescu. Acesta este un prosper om de afaceri, care conduce o firma de succes din Tirgu Jiu. Afacerile lui Sabin Popescu sint in plina expansiune, lucru dovedit si de felul in care se prezinta declaratia sa de avere. Omul de afaceri din PNL detine: 200 de metri patrati de teren intravilan, un apartament in valoare de 300 de milioane de lei, o casa in valoare de patru miliarde de lei, o casa de vacanta de 300 de milioane de lei, doua spatii comerciale si de productie care valoreaza cinci miliarde de lei si un cont de 10.000 de euro la o banca din Austria. De asemenea, Sabin Popescu detine actiuni si parti sociale in valoare de 100.000 de euro la SC RAICO SRL din Tirgu Jiu, de 400.000 de euro la SSP Company SRL si de 6.000 de euro la ACMS SA din Tirgu Jiu. Sotia lui Sabin Popescu, Ileana Popescu, mai detine un cabinet medical care aduce venituri de peste 5.000 de euro.

Lada veche pentru Morega

Dan Ilie Morega este, conform declaratiei de avere depuse in calitate de consilier judetean, unul dintre cei mai bogati locuitori ai judetului. Conform declaratiei depuse in calitate de candidat pe listele PRM, Morega detine o casa cu o valoare de impozitare de 45 de milioane de lei, o casa de vacanta cu o valoare de impozitare de 200.000 de lei, un autoturism Lada vechi de 26 de ani. De asemenea, Morega are conturi de 115 milioane de lei, obligatii de 8.655 de euro si actiuni la societatea AGEROM, de 10.765 de euro. Dan Ilie Morega este candidatul PRM la un nou mandat de consilier judetean. Avind afaceri in zona Motru, Dan Ilie Morega a cochetat cu PNL, insa a migrat la PRM, dupa ce s-a certat cu colegii sai din PSD, unde nu se stie exact daca era membru cotizant sau nu. Fost prefect si inspector guvernamental, Morega a fost in permanenta in centrul mai multor scandaluri care i-au vizat pe subprefectul Eugen Vilceanu, fostul prefect Toni Grebla sau conducerea Universitatii „Constantin Brancusi“. Un alt candidat bogat este si omul de afaceri Doru Filip din partea PD, care vizeaza postul de primar din Rovinari. Acesta detine mai multe masini, printre care si un jeep, plus o vila luxoasa cu piscina in localitatea Botorogi. Doru Filip nu a mai facut politica, pina in acest an ocupindu-se numai de afaceri, in special in zona orasului Rovinari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS