18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMama, tata si cei doi fii, snopiti in bataie in propria curte

Mama, tata si cei doi fii, snopiti in bataie in propria curte

Radu Popa, de 22 de ani, din Plenita, a mers in noaptea de duminica spre luni sa se distreze la discoteca din localitate. Pe linga muzica si dans, tinarul a avut parte si de o… sticla sparta in cap: „Aflindu-ma in discoteca patronata de Nelu Ghita, am fost lovit in cap de Marian Blehoiu cu o sticla de bere, fara sa fi fost vreo discutie sau cearta preliminara. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 1.00 noaptea. Dupa ce am mai fost lovit de mai multe ori si de catre prietenii cu care Blehoiu era impreuna, am fugit la Politia din Plenita“.

A primit doua batai intr-o noapte

Victima agresiunii sustine ca agentul care era de serviciu in acea noapte la Biroul de Politie Plenita nici nu l-a bagat in seama cind a aflat cine ar fi autorul agresiunii: „Subofiterul Balea Fanel a ascultat ce s-a intimplat cu mine, iar cind a auzit ca agresorul este Marian Blehoiu si prietenii acestuia m-a dat pe usa afara, zicindu-mi sa ma duc acasa si sa revin a doua zi“.

Neavind ce sa faca, Radu Popa – buimacit de bataia primita la discoteca – a plecat catre casa impreuna cu prietenul sau, Cristinel Mertea. Acasa insa il astepta o alta bataie.

„Ajungind acasa, in fata portii, am fost luat de parinti si dus in casa, moment in care am auzit o masina care a oprit brusc in dreptul portii si din care au coborit trei persoane: Marian Blehoiu, cumnatul sau Emil Calin, precum si Ovidiu Magalie, toti inarmati cu sabii si rangi, si au inceput sa-l bata pe Cristinel Mertea, injurindu-l si reprosindu-i ca m-a adus acasa. Precizez ca Emil Calin ii tinea sabia la cap sa nu miste, iar ceilalti il loveau cu rangile pe care le aveau asupra lor. Dupa ce au terminat cu Mertea, lasindu-l jos intr-o balta de singe, cei trei agresori au intrat in curte peste mine si familia mea, luindu-ne la bataie pe toti si spargindu-ne geamurile de la casa. Auzind ca ne vin niste rude din apropiere in ajutor, au iesit din curte si s-au dus la masina, din care au scos o arma de vinatoare, amenintindu-ne ca ne omoara pe toti“, povesteste Radu Popa. In urma celei de-a doua agresiuni, au fost raniti: Cristinel Mertea, de 36 de ani, Radu Popa, de 22 de ani, Cristian Popa (fratele lui Radu), de 24 de ani, precum si sotii Elena si Ion Popa (parintii celor doi tineri), de 43, respectiv 48 de ani.

Lucratorii Biroului de Politie Plenita au inceput cercetarile impotriva celor trei agresori – Marian Blehoiu, de 40 de ani, Emil Calin, de 36 de ani, si Ovidiu Magalie, de 30 de ani, toti din localitate, urmind ca, si in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate victimelor de medicii legisti, sa stabileasca masurile care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS