18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCalea Bucuresti - sparta la doua zile dupa asfaltare

Calea Bucuresti – sparta la doua zile dupa asfaltare

De doua zile s-a terminat de asfaltat o parte din Calea Bucuresti, sectorul Lapus – Rotonda. Din pacate, soferii s-au putut bucura de un carosabil neted mai putin de 48 de ore, pentru ca lucratorii de la Regia de Apa s-au pus cu pichamarul pe asfalt. „Trebuie sa facem un bransament de apa pentru fast food-ul lu’ domnu’ Stroe de la Helin’s“, au spus nepasatori lucratorii care aveau misiunea sa sparga cam zece metri din strada proaspat asfaltata.

„Dupa ce tragem conducta turnam si asfaltu’“, s-au mai laudat lucratorii de la regie, care au promis ca nu vor pleca acasa pina nu fac totul exact asa cum a fost inainte de spargere.

Cel mult pot face o peticeala de mintuiala, care sa tina pina vine canicula si asfaltul va incepe sa curga. Pentru asfaltarea strazii Calea Bucuresti s-au rupt de la buget 37 de miliarde de lei. Dar se pare ca nimanui nu-i pasa de banii aruncati aiurea.

Cei de la primarie, ca de obicei, habar nu au ce se petrece in ograda lor si nu isi mai amintesc daca si-au dat sau nu acordul pentru spargerea unei strazi asfaltate de doua zile. Am incercat sa aflam daca Regia de Apa Craiova avea avizul primariei de spargere a strazii, insa nici unul dintre directorii unitatii nu a fost de gasit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS