20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru blocuri din Tirgu Jiu, mansardate ca la Paris

Patru blocuri din Tirgu Jiu, mansardate ca la Paris

Patru blocuri din Tirgu Jiu vor fi supuse unor lucrari de mansardare care le vor face asemanatoare cu locuintele pariziene. De altfel, firma care va transforma aspectul blocurilor din Tirgu Jiu este din Paris si apartine unui om de afaceri gorjean.

Pentru demararea lucrarilor, societatea a avut nevoie de mai bine de o jumatate de an pentru a obtine acordul locatarilor din blocuri, conditie esentiala pentru primirea aprobarilor. Deocamdata, lucrarile au inceput la unul dintre imobilele din centrul orasului, care gazduieste sediile PD si PNTCD, fiind in faza de amenajare de santier. Vor fi construite 15 apartamente, iar lucrarile vor fi terminate in luna septembrie.

Prin mansardare, pe acoperisul blocului vor fi construite apartamente cu trei si patru camere. Majoritatea locatarilor au fost de acord cu acest proiect pentru a rezolva problema izolatiilor la imobile. De asemenea, constructorii se obliga prin contract sa zugraveasca si exteriorul blocului respectiv.

Apartamentele vor avea centrale proprii si vor fi vindute la cheie, gata mobilate. Constructorii spun ca preturile vor fi asemanatoare cu cele de pe piata imobiliara, dar se are in vedere o reducere de 10%. Prioritate in achizitionarea apartamentelor vor avea locatarii blocurilor mansardate, dar si familiile acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS