28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 3.000 de persoane sint asteptate sa participe la nunta lui Alexandru Mischie

Peste 3.000 de persoane sint asteptate sa participe la nunta lui Alexandru Mischie

Invoirea pe care Nicolae Mischie a solicitat-o din partea Parchetului National Anticoruptie a fost justificata procurorilor de catre baronul de Gorj prin participarea la nunta fiului sau, Alexandru Mischie. Surse din anturajul presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Mihail Rudeanu, au precizat ca au fost trimise in total 4.000 de invitatii, din care 3.000 au fost confirmate. Oficial este recunoscuta participarea a peste 1.200 de persoane la nunta, insa cert este ca familia Mischie pregateste mai multe locatii pentru desfasurarea evenimentului: Hotelul PARC, inchiriat complet cu restaurantul, plus toate halele in care se organizeaza de obicei nunti si un cort care va fi construit in caz de nevoie. De asemenea, alte doua nunti se vor tine la Godinesti, locul de bastina al lui Nicolae Mischie, si Runcu, comuna unde se afla celebrul conac cu un bazin de pastravi, aproximativ 1,5 tone de peste, dupa cum a precizat seful Consiliului Judetean Gorj.

Alexandru si Mihaela vor pleca cinci zile in luna de miere

Alexandru Mischie si Mihaela Rudeanu s-au cunoscut la o reuniune a Tineretului Social Democrat, la Costinesti. Tinerii sint studenti la Facultatea de Medicina. Alexandru are un autoturism Alfa Romeo, iar Mihaela, un Mercedes. Incurajati si sustinuti de parinti, cei doi au decis sa-si oficializeze relatia simbata. Nicolae Mischie si-a dat demisia din PSD si nu s-a hotarit daca va candida sau nu la Consiliul Judetean Gorj. Baronul urma sa fie audiat miercuri de PNA, pentru comiterea infractiunilor de luare de mita, primire de foloase necuvenite si a unor infractiuni conexe infractiunilor de coruptie. La Tirgu Jiu se zvoneste ca ingaduinta PNA fata de baronul de Gorj este strins legata de posibila retinere a lui Nicolae Mischie, in baza unui mandat de arestare preventiva.

Rochie de zece milioane de lei

Alexandru Mischie nu doreste sa spuna prea multe despre nunta de simbata, discretia sa putind sa fie pusa pe seama situatiei in care se afla tatal sau. Fiul lui Mischie sustine ca la nunta au fost invitati prieteni si apropiati ai familiei si nu crede ca tot ceea ce se intimpla cu Nicolae Mischie ar putea influenta participarea la casatorie. „Mihaela si-a cumparat rochia de la un tirg de nunti din Bucuresti, nu este ceva extravagant, costa cam cit o rochie normala, adica sub zece milioane de lei. Nu stiu exact, nu am vazut-o imbracata in ea, dar stiu ca nu este prea scumpa. Eu o sa port un costum sobru, de ginere. Nu iese din tipar, nu avem toalete de firma“, a declarat Mischie junior. Alexandru nu a dezvaluit unde isi va petrece luna de miere, insa a precizat ca aceasta va dura cinci zile.

La concurenta cu derbiul Diviziei B

Nunta lui Alexandru si a Mihaelei va fi la concurenta cu meciul de fotbal Pandurii Tirgu Jiu- Sportul Studentesc, partida putind conta decisiv in cazul unei eventuale promovari a Pandurilor in Divizia A. Pe toate invitatiile, cununia a fost trecuta la ora 11.00. Tot atunci va incepe si meciul de fotbal, la care primarul Circiumaru tine mortis sa participe, Stadionul Municipal fiind un loc bun de lansare a sa in campania electorala. Cu toate ca tinerii ar dori ca primarul sa oficieze cununia sub Poarta Sarutului, acest lucru nu mai este posibil, intrucit intreg Parcul Central este un santier.

„L-am anuntat pe domnul Mischie acum o saptamina cind am vazut invitatiile. Am indraznit si i-am spus ca nu poate organiza nunta acolo, din moment ce s-a inchis pentru public si turisti. Parcul este in amenajare. Mi-a dat dreptate. Vom face cununia la primarie. Imediat dupa cununie ma duc la meci“, a spus primarul Florin Circiumaru, cel care i-a luat locului lui Mischie in fruntea PSD Gorj.

Icoana de la Muntele Athos pentru miri

Pregatirile de nunta sint in toi. Din meniul pregatit nu vor lipsi bucatele traditionale: mititei, caltabosi, singerete sau sarmale. La acestea se vor adauga din belsug vinurile si tuica din crama detinuta de Mischie la Godinesti. Mihail Rudeanu, socrul mic, le va oferi cadou de nunta mirilor o icoana adusa de la Muntele Athos si va suporta o parte din cheltuielile de organizare a evenimentului, plus muzica. La petrecere vor cinta si membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, ansamblul de curte al baronului. Nasii vor fi Cosmin si Mihaela Frintu, copiii nasilor de botez ai lui Alexandru Mischie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS