19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn barbat a ramas fara locuinta dupa 14 ani de casnicie

Un barbat a ramas fara locuinta dupa 14 ani de casnicie

Iulian Bitea, de 48 de ani, din Craiova, sustine ca locuinta pe care o detinea, proprietate personala, a vindut-o si s-a mutat in apartamentul sotiei sale, in momentul in care au decis sa se casatoreasca.

„Eu am avut un apartament la etajul doi, dar m-am mutat in apartamentul nevestei la etajul sapte. Dupa 14 ani de casnicie ne-am despartit. Ea acum are pe altcineva, eu n-am mai fost bun. Din pacate, nu avem copii care sa-mi fie si mie sprijin“, a spus cu lacrimi in ochi Iulian Bitea.

Barbatul are si unele probleme de sanatate. A fost operat la coloana, iar acum are arterita la picioare. „Cind am fost operat la coloana, sotia credea ca o sa ramin paralizat, dar a dat Dumnezeu si nu s-a intimplat asa. Acum am problema asta grava la picioare. Macar sa le taie odata si gata“, a mai spus barbatul.

De patru ani, Iulian Bitea nu mai are unde sa locuiasca. A trait si a dormit pe strazi, indiferent de anotimp. A supravietuit din cersit, neavind nici un alt venit. Barbatul a fost internat la Azilul de batrini din Craiova, de aici fiind transferat la Spitalul din Poiana Mare, iar acum a fost adus la spital.

„Am fost si la azil. Intr-o zi m-a injurat unu’, n-am suportat si i-am dat o palma. Atunci m-au trimis la Poiana Mare, zicind ca sint nebun. Nu mai vreau sa merg la Poiana Mare, eu nu sint bolnav cu capul, ci cu picioarele“, a spus disperat Iulian Bitea.

Medicii spun ca barbatul va fi tinut in spital pina cind starea lui de sanatate se va ameliora, iar apoi va fi transferat la Centrul Medical Sadova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS