18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFurturile sint la ordinea zilei

Furturile sint la ordinea zilei

Politistii din comuna mehedinteana Simian au fost sesizati de Cornea Laurentiu, de 24 de ani, din localitate, ca in noaptea de duminica spre luni, persoane necunoscute i-au sustras din locuinta o bicicleta Montana, un milion de lei si un ceas de mina.

Deplasindu-se la fata locului, agentii Centrului Zonal Simian au descoperit ca autorul furtului este un minor in virsta de 17 ani, din comuna. Prejudiciul in valoare de sapte milioane de lei a fost recuperat in totalitate.

Tot luni dimineata, politistii din Simian au fost sesizati de Ion Smarandache, din localitatea doljeana Seaca de Padure, ca a gasit sparta usa locuintei sale, pe care o detine pe raza comunei, iar din casa i-au fost sustrase o combina muzicala, un aragaz si usile de la doua teracote, paguba fiind de 26 de milioane de lei. In urma efectuarii cercetarilor, s-a stabilit ca hotul este Gheorghe Prunea, de 22 de ani, din Simian, prejudiciul fiind recuperat in totalitate. Celor doi le-au fost intocmite acte premergatoare pentru savirsirea infractiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS