0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Actualitate Infanteria Romana a sarbatorit 174 de ani de la infiintare

Infanteria Romana a sarbatorit 174 de ani de la infiintare

-

Trupele de infanterie romane au sarbatorit ieri 174 de ani de la infiintare. Brigada 2 Infanterie motorizata „Rovine“ din Craiova a organizat citeva exercitii demonstrative tehnico-tactice, axate pe infiintarea unei tabere de refugiati dupa standardele NATO. Scenariul realizat de militarii craioveni a cuprins un miting al refugiatilor musulmani, iar in timp ce „seicul“ se adresa multimii, tabara a fost atacata de „rebeli“. Cum era de asteptat, militarii romani au respins „atacul“. In teatrul de operatiuni de la Balta Verde, de linga Craiova, i-a sprijinit pe rebeli si un „supersonic“ utilitar al agriculturii nationale. TAB-urile romanesti au reusit insa sa-l sperie cu cartuse de manevra.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.