Acasă Actualitate Daewoo Automobile Romania are un nou presedinte

Daewoo Automobile Romania are un nou presedinte

-

Prin decizia conducerii companiei Daewoo Motor din Coreea, conform procedurilor interne, incepind cu 27 aprilie 2004, la conducerea Companiei Daewoo Automobile Romania a fost numit un nou presedinte.

Noul presedinte, domnul Joo-Sung CHUNG, de profesie economist, are o experienta de peste 25 de ani de activitate in domeniul financiar, in cadrul Daewoo Motor din Coreea. De asemenea, timp de aproape trei ani (aprilie 1998 – noiembrie 2000) a fost Director Financiar la Daewoo Motor Poland, in Lublin.

Domnul Joo-Sung CHUNG este succesorul domnului Sung Yang CHO, care a condus compania Daewoo Automobile Romania in perioada noiembrie 2000 – aprilie 2004.

In aceasta perioada, prin politica adoptata s-a reusit recistigarea pietei romanesti, cresterea volumului productiei si vinzarilor, atingind o cota de piata de circa 29% in martie 2004.

In perioada urmatoare, se va mentine strategia de crestere a productiei si a vinzarilor prin adaptarea permanenta a ofertei la cerintele pietei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Prima investiție realizată de un rezident al High-Tech Industry Park (HTIP) la Craiova

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Dolj Cosmin Vasile a participat, miercuri după-amiază, la evenimentul prilejuit de inaugurarea primei investiții realizate de un rezident...

Director executiv nou la DSP Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj va fi condusă în perioada următoare de Carmen Ivanov, directorul adjunct. La conducerea DSP Gorj s-a aflat până miercuri Violeta Mogoș, care a asigurat interimatul după plecarea lui Marius Boeriu.