Acasă Actualitate Banca Tiriac lanseaza creditul ipotecar si leasing-ul financiar

Banca Tiriac lanseaza creditul ipotecar si leasing-ul financiar

-

Banca Tiriac a obtinut in 2003 un profit net de 800 de miliarde, de 2,5 ori mai mare decit in anul precedent, si detine 5,4% din profitul net al intregului sistem bancar. Din aceasta suma, banca va acorda actionarilor in acest an 212 miliarde de lei ca dividende.

Pentru anul in curs, Banca Tiriac isi propune sa lanseze noi produse si servicii adresate atit persoanelor fizice, cit si companiilor, cum ar fi creditul ipotecar si operatiuni de leasing financiar, carduri de credit si servicii de internet si mobile banking. Concomitent, banca isi va extinde reteaua de distributie prin deschiderea de noi sucursale in tara si in Bucuresti si prin cresterea numarului de ATM-uri si POS-uri instalate. De asemenea, banca intentioneaza sa dezvolte segmentul de retail si sa creasca volumul de afaceri pe segmentul companii, cu accent pe cresterea profitabilitatii si a cotei de piata.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.