25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn dosar al lui Alexandru Crisan s-a pierdut intre IJP Gorj si Parchetul Curtii de Apel Craiova

Un dosar al lui Alexandru Crisan s-a pierdut intre IJP Gorj si Parchetul Curtii de Apel Craiova

Angajatii de la UREX Rovinari au depus inca din iunie 2003 o plingere la Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj impotriva conducerii societatii pentru stopaj la sursa. Liderul de sindicat, Vasile Gosa, spune ca oamenii au sesizat faptul ca patronii le-au oprit contributiile la asigurarile sociale si de sanatate fara sa le vireze la stat. „Nici pina in prezent nu stim ce s-a intimplat cu acel dosar. Noi am facut sesizarea la Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj, dar nu am primit nici un raspuns“, a spus Gosa.

Dosarul a ajuns la Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Gorj, conducerea societatii fiind cercetata pentru abuz in serviciu contra intereselor angajatilor. „Dupa cercetari, dosarul a fost trimis spre solutionare Curtii de Apel Craiova, cu propunere de neincepere a urmaririi penale, conform datelor existente la vremea respectiva“, a spus comisar Cornelia Micu, purtatoarea de cuvint a IJP Gorj. Aceasta a precizat ca nu s-a primit infirmarea propunerii. Procurora Elisabeta Dragut, purtatoarea de cuvint a Parchetului de pe linga Curtea de Apel Craiova, a precizat ca nu a fost niciodata inregistrat vreun dosar pe numele lui Alexandru Crisan, patronul UREX Rovinari, desi dosarul a plecat de la IJP Gorj inca din luna iulie 2003.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS