21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateComerciantii au realizat un profit de 1,4 miliarde de lei

Comerciantii au realizat un profit de 1,4 miliarde de lei

Zilele Severinului au reprezentat o afacere deosebit de rentabila pentru comerciantii participanti la eveniment. Conform statisticilor intocmite de organizatori, severinenii au mincat 50.000 de mici si au baut peste 70.000 de pahare de bere. Profitul realizat de comercianti, cu acest prilej, se ridica de aproximativ 1,4 miliarde de lei, pretul mediu de vinzare al unui mic fiind de 7.000 de lei, un pahar de bere costind 15.000 de lei.

Insa, comerciantii de jucarii se pling ca anul acesta nu au avut vinzare: „Eu am venit tocmai de la Pitesti, asa cum fac in fiecare an. De data aceasta, mi-a mers mult mai prost ca in alti ani. Oamenii nu au fost interesati de baloane, brelocuri. Au venit doar sa manince si sa bea. Cred ca abia imi scot cheltuielile cu benzina si cu chiria“, a spus Marian Enachescu.

Cel mai mult de munca au avut angajatii salubritatii din cadrul primariei, care au adunat gunoiul.

Potrivit lui Dumitru Paunel, sef sector salubrizare, cantitatea de gunoi a fost dubla fata de anul trecut, fiind necesare 60 de remorci de tractor si 24 de camioane. In cele trei zile de sarbatoare, jandarmii au aplicat doar 12 sanctiuni contraventionale, in valoare de 6,5 milioane de lei. „Noi am fost destul de concilianti si am inteles ca oamenii au venit sa se distreze. Amenzile au fost aplicate celor care, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au provocat sau au participat la scandaluri“, a spus maiorul Crinel Zaharescu, purtatorul de cuvint al Comandamentului de Jandarmi Judetean Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS