18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiscutii „de la egal la egal“ cu profesorii si apoi intilnire cu Cupidon

Discutii „de la egal la egal“ cu profesorii si apoi intilnire cu Cupidon

Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Craiova organizeaza astazi o intilnire cu tema „Oameni dincolo de profesori“, ce are ca scop discutii libere intre profesori si studenti „ca de la egal la egal“. Organizatorii si-au exprimat dorinta ca participantii din rindul studentilor sa adreseze intrebari si sa ridice probleme in urma carora sa gaseasca raspunsurile cautate. La eveniment participa studentii Universitatii din Craiova si profesori reprezentanti ai fiecarei facultati. Studentii care vor sa fie prezenti si sa adreseze profesorilor intrebari pe care in mod normal nu le pot adresa la cursuri sint asteptati in sala de consiliu a Universitatii, incepind cu ora 15.00.

Seara va continua cu o petrecere in Club Alien – Casa Studentilor, incepind cu ora 21.00. La „Cupidon Party“ sint asteptati cit mai multi studenti care inca nu si-au gasit perechea. Intrarea este libera.

AEGEE – Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe sau, mai bine spus, Asociatia Studentilor Europeni, militeaza pentru cooperare peste granitele de orice fel dintre tari, comunicare si integrare in rindul tinerilor, promoveaza ideea unei Europe fara granite, scopurile declarate ale asociatiei fiind educatia academica, schimburile culturale, pacea, stabilitatea, toleranta. AEGEE vrea sa creeze o punte de legatura intre tineri, astfel incit ei sa constientizeze adevarata dimensiune europeana, sa fie capabili sa inteleaga diferite culturi si mentalitati, sa inteleaga problemele Europei de astazi si sa contribuie la dezvoltarea viitoare a continentului european.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS