12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateJoburi, module de pregatire si Programul International de Schimb pentru studentii craioveni

Joburi, module de pregatire si Programul International de Schimb pentru studentii craioveni

Organizatia studenteasca AIESEC – Craiova pregateste un nou program pentru studentii si absolventii interesati sa inceapa o cariera in mediul economic al Baniei. Programul Perspectives se desfasoara in holul Universitatii, in perioada 19 – 23 aprilie 2004. Studentii se pot inscrie in baza de date AIESEC si accesind pagina de web www. PERSPECTIVES.ro, unde pot opta pentru unul dintre joburile oferite de companii de succes din Craiova sau pot beneficia de unul dintre modulele de pregatire oferite de AIESEC: contabilitate (programul Petrescu) – modul tinut de OmniData, demararea unei afaceri – modul sustinut de prof. univ. I Stancu, orientare profesionala – modul tinut de C.C.O.P. sau dezvoltare personala – modul tinut de traineri AIESEC.

In aceeasi perioada, in holul Universitatii, companiile care se adreseaza in mod direct mediului studentesc vor avea expozitii si prezentari.

Studentii au posibilitatea de a fi in permanent contact cu aceste companii prin intermediul paginii de web amintite. De asemenea, persoanele interesate pot opta pentru participarea la „Programul International de Schimb – Exchange“, program derulat de AIESEC de peste 50 de ani, prin care studentii si absolventii din Craiova pot fi angajati intr-una dintre cele 83 de tari membre AIESEC.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS