Acasă Actualitate Viata de mizerie intre patru pereti

Viata de mizerie intre patru pereti

-

Mariana Mitrica, din comuna Brebeni, judetul Olt, locuieste cu cei doi copii si cu tatal ei intr-o casa darapanata. Femeia s-a despartit de mai multi ani de sot si isi creste singura cei doi copii, neavind nici un venit. Fata cea mare, Larisa, a terminat Liceul CFR in urma cu citiva ani si nu a reusit sa-si gaseasca un loc de munca nici pina in prezent. In speranta ca o sa-si gaseasca o slujba, Larisa a urmat si un curs de cofetar-bucatar, dar degeaba. Din cauza conditiilor in care traieste, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita. Nici baiatul nu si-a gasit un loc de munca, desi a absolvit o scoala de comerciant-vinzator. „As vrea si eu sa muncesc ca sa-mi cistig banii mei, dar daca n-am unde, ce sa fac?… Toti promit ca te ajuta, dar pina la urma nu o face nimeni! Am tot incercat sa lucrez pe ici pe colo, dar patronii nu sint oameni seriosi si nu m-au platit“, a spus baiatul Marianei.

„Nu stiu ce sa mai fac de atitea griji. Am ajuns la capatul rabdarii… Nu mai pot sa-i intretin si nu pentru ca nu vreau, ci pentru ca nu mai am cu ce! Inainte mai munceam si cu ziua pe la vecini, imi mai dadeau ei citeva zeci de mii de lei sau, in zilele mai bune, chiar si o suta de mii. Imi mai cistigam piinea de a doua zi, dar acum ce sa mai fac?… Multi de-abia isi duc zilele de azi pe miine, nu isi mai permit sa ma plateasca si pe mine“, a spus Mariana Mitrica. Toata familia ei traieste din 1.030.000 de lei, ajutorul social de la primarie, bani insuficienti. Femeia spune ca ii este teama pentru viitorul copiiilor ei. Pentru ca nu au avut bani sa mai repare casa, aceasta a ajuns acum sa cada pe ei, iar in bucatarie balteste apa ramasa de la ploile din toamna. Nici gard in jurul casei nu au. „De Paste nu am de nici unele!… Vai de Pastele nostru! Nu am ce sa le pun copiilor pe masa, ce sa mai zic de oua rosii si altele!“, mai spune Mariana.

ȘTIRI VIDEO GdS

28 de percheziţii la firme din Bucureşti, Olt şi alte 4 judeţe

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat 28 de percheziţii domiciliare...

Şi-a omorât concubina cu făcăleţul

Un bărbat de 57 de ani din localitatea constănţeană Oltina, și-a bătut concubina, în cursul nopții, iar dimineață când s-a trezit a constatat că aceasta este moartă.