5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova - in „straie“ murdare chiar si de Paste

Craiova – in „straie“ murdare chiar si de Paste

In zilele celei mai mari sarbatori crestine de peste an, cind toate gospodinele „intorc dupa soare“ casa si nu lasa nici un cotlon necuratat, Craiova a fost impestritata de maldare de gunoaie. Serviciile de salubritate si vigilenta edililor care ar fi trebuit sa le supravegheze eficienta au intrat, se pare, in vacanta de Paste mult mai devreme decit se cadea – macar din respect pentru craioveni. Locuitorii urbei au fost nevoiti sa treaca in drum spre casa, cu lumina luata de la biserica, printre gramezi de deseuri depozitate pe spatiile verzi sau chiar pe trotuare.

Nici in locurile obisnuite, pe care troneaza gunoaiele tot timpul anului, „peisajul“ nu se schimbase deloc. La intrare in Craiova, linga cimitirul evreiesc, linga Politia Rutiera si in multe alte locuri din cartierele orasului „consacrate“ mizeriei, imaginile neplacute erau „asortate“ cu mirosuri pestilentiale stirnite de temperaturile ridicate.

„Primul gospodar al urbei“ nu

s-a dezmintit nici de Paste. Sau poate ca i-a fost teama sa nu-i obisnuiasca pe craioveni „prost“, cu spatii verzi si strazi curate. Paste fericit si dumneavoastra, domnule primar Bulucea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS