22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePesedistii gorjeni impart icoane sfintite la Manastirea Lainici

Pesedistii gorjeni impart icoane sfintite la Manastirea Lainici

Membrii PSD Gorj impart de citeva zile cetatenilor din Tirgu Jiu felicitari-icoane cu insemnele partidului. Una dintre icoane are un mesaj de Pasti din partea liderului PSD, Adrian Nastase.

A doua icoana prezinta pe fata scena Invierii, iar pe verso – un mesaj pentru gorjeni din partea Biroului Executiv Judetean PSD Gorj. Tot pe spatele icoanei se afla si sigla PSD, cu cei trei trandafiri, precum si urmatoarea propozitie: „Sfintita la Manastirea Lainici“.

Reprezentantii Manastirii Lainici au declarat ca, pina la Pasti, biserica manastirii sfinteste orice fel de icoane. „Noi am primit si primim icoane pentru sfintire. Nu conteaza de la cine. Se poate si de la partide politice. Momentan, staretul nu este la manastire. Nu este un tarif anume pentru sfintirea icoanelor. Fiecare da ceva pentru manastire“, a declarat parintele Vasile de la Manastirea Lainici. Secretarul executiv al PSD Gorj, Alecu Dragoi, a precizat ca, pentru Pasti, organizatia judeteana a PSD a comandat aproximativ 5.000 de icoane, care vor fi impartite in judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS