22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateClubul Universitatea va plati chirie pentru stadionul „Ion Oblemenco“

Clubul Universitatea va plati chirie pentru stadionul „Ion Oblemenco“

Contractul dintre municipalitatea craioveana si clubul de fotbal Universitatea Craiova, prin care stadionul „Ion Oblemenco“ a fost concesionat in vederea disputarii meciurilor din Divizia A, va fi schimbat.

In viitorul apropiat, patronul Universitatii, Dinel Staicu, va trebui sa plateasca chirie pentru ca formatia sa sa joace pe acest teren.

Viceprimarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, a declarat ca stadionul va ramine in proprietatea Primariei Craiova. „Ii vom schimba contractul intr-unul de inchiriere, pentru ca e greu sa tina si echipa, si stadionul. Chiria va fi stabilita de consiliul municipal. Noi vom plati gardienii publici, intretinerea, mai putin utilitatile“.

Reprezentantii Primariei Craiova s-au intilnit ieri cu directorii de regii, pentru a pune la punct ultimele detalii in vederea pregatirii stadionului „Ion Oblemenco“ pentru meciul de retragere a lui Gica Popescu, din 18 mai.

Aproximativ 2,5 miliarde de lei vor fi investite in acest sens in lucrarile de igienizare si intretinere a stadionului.

„Este vorba de lucrari de intretinere, respectiv vopsit, schimbare de pardoseli, usi, baterii de dus si altele, pe care domnul Staicu nu le-a facut corespunzator, desi are stadionul in concesiune“, a adaugat Antonie Solomon.

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a declarat ca se va conforma deciziei municipalitatii si ca primaria nu putea sa investeasca in lucrarile de modernizare a unui stadion concesionat. „Cred ca vor schimba contractul numai pentru meciul lui Gica Popescu si pentru cel cu Finlanda, daca se va juca la Craiova. Pentru mine e aproape la fel, ca oricum le dadeam banii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS