30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitia „a dat drumul“ la doua dintre dosarele lui Mischie

Politia „a dat drumul“ la doua dintre dosarele lui Mischie

Doua dintre dosarele in care este cercetat Nicolae Mischie au ajuns la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Craiova si la Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj. Dupa ce s-au aflat in cercetare la Inspectoratul Judetean de Politie Gorj, dosarele, despre care nu au fost facute publice nici un fel de date, se refera la arma de vinatoare adusa de Nicolae Mischie din Elvetia si la masina consiliului judetean cu care Mischie a mers la o nunta. Daca despre dosarul armei se stia ca se afla de peste un an la Inspectoratul General de Politie Bucuresti, purtatoarea de cuvint a IJP Gorj, comisarul Cornelia Micu, a recunoscut ca dosarul respectiv fusese preluat de mai mult timp de Politia Gorj.

Tot aici se afla si dosarul in care Mischie era cercetat pentru modul in care a folosit masina de serviciu in interes personal. Acesta a folosit autoturismul institutiei pe care o conduce pentru a merge la nunta cameramanului sau, Cristian Baluta. Masina a fost impodobita cum se cuvine si a fost folosita de Mischie in alaiul de nunta unde a fost nas. La vremea respectiva, seful Consiliului Judetean Gorj a spus ca avea voie sa foloseasca masina de serviciu, intrucit aceasta se afla la dispozitia sa tot timpul.

„Intr-adevar, la noi au fost in cercetare cele doua dosare, cel cu arma si cel cu masina. Cel cu arma a fost trimis la Parchetul de pe linga Curtea de Apel Craiova, iar cel cu masina la Parchetul de pe linga Tribunalul Gorj. Nu pot sa va spun ce propuneri au facut politistii. Este posibil ca acestea sa nu fie confirmate de procurori“, a declarat purtatoarea de cuvint a IJP Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS