11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMarian Jean Marinescu - hotarit sa cistige cursa pentru Primaria Craiova

Marian Jean Marinescu – hotarit sa cistige cursa pentru Primaria Craiova

Marian Jean Marinescu, fostul prefect de Dolj in legislatura trecuta, se inscrie din nou in cursa pentru Primaria Craiova din partea Partidului Democrat. Marinescu a candidat si la alegerile locale din 2000 si a fost infrint in turul doi de actualul primar al Craiovei, Vasile Bulucea. Desi la vremea respectiva a declarat ca nu va mai candida niciodata pentru fotoliul de primar, fostul prefect s-a lasat convins de conducerea partidului, care a considerat ca „Marian Jean Marinescu este al dracu’, o piatra tare, si reprezinta cea mai buna oferta a democratilor pentru Primaria Craiova“.

De altfel, toti oamenii importanti, cunoscuti publicului, care in prezent ocupa functii de senatori sau deputati, candideaza pentru posturi de primari, consilieri municipali si judeteni la alegerile locale din iunie 2004. „Avem curajul sa coborim in arena si sa ne supunem votului electoratului“, a declarat Traian Basescu, liderul PD, prezent la Craiova pentru „a-l arunca in cursa electorala pe Marijean“. Si cum Doljul nu putea sa faca exceptie, liderii de liste la consiliul judetean vor fi: actualul deputat Radu Berceanu, Gelu Visan, Diana Busoi, Alexandru Brezniceanu, iar la Consiliul Municipal Craiova: Marian Jean Marinescu, Radion Camataru, Constantin Popeci.

Democratii admit ca ii asteapta o campanie electorala atipica, in care mesajul catre cetatenii cu drept de vot va ajunge cu mare greutate din cauza piedicilor puse de adversarii politici aflati la guvernare. Cu toate acestea, ei spera sa cistige 7 -12 % din voturi, procent care ii va ajuta sa isi spuna cuvintul in mandatul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS