22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrefectul de Gorj nu stie de ce va fi demis

Prefectul de Gorj nu stie de ce va fi demis

Soarta lui Toni Grebla ar putea fi decisa in sedinta de guvern de miine, surse din cadrul prefecturii precizind ca sint putine sanse sa se revina asupra hotaririi Delegatiei Permanente.

„In afara de comunicatul Delegatiei Permanente pe care il stie toata lumea, eu nu am primit nimic. Pina acum nu s-a luat nici o decizie si nu mi s-a comunicat nimic. Am discutat cu presedintia, cu ministrul Ioan Rus, cu ministrul Gabriel Oprea si cu alti ministri din guvern si mi s-a confirmat faptul ca activitatea mea profesionala si politica este foarte apreciata. Nu stiu ce se va intimpla in continuare. Sint posibile tot felul de variante. In ceea ce priveste motivele, este o stare de nebulozitate, ca sa spun asa, dar vom vedea care va fi decizia care se va lua“, a declarat Grebla.

Presedintele interimar al PSD Gorj, Cornel Popescu, a precizat ca pe lista cu propuneri pentru postul de prefect erau cel putin cinci nume. „La inceputul fiecarei legislaturi se depune la partid o lista cu persoanele care pot ocupa diverse functii. Noi am depus o astfel de lista si pe ea exista si Mugurel Surupaceanu. Mai erau si alte nume, insa nu pot sa vi le spun acum“, a declarat presedintele interimar al PSD Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS