12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Lupta“ crincena intre detinuti si surdomuti

„Lupta“ crincena intre detinuti si surdomuti

Tinerii detinuti din Penitenciarul pentru Minori si Tineri (PMT) din Craiova s-au confruntat, la sfirsitul acestei saptamini, cu membrii Asociatiei de Surdomuti intr-o competitie sportiva fara precedent.

Intrecerea sportiva dintre detinuti si tinerii cu deficiente de vorbire si auz a umplut tribunele stadionului de la PMT si a incins spiritele, fara a isca insa incidente neplacute. Concurentii s-au intrecut la sah, tenis de masa si fotbal. Dintre toate intrecerile, meciul de fotbal a fost cu siguranta cel mai gustat de spectatori. Jucatorii si-au dat toata silinta, excelind in driblinguri si goluri, incercind sa speculeze fiecare moment pentru a crea un avantaj pentru echipa. Chiar daca in ambele echipe jucatorii s-au dovedit indirjiti si hotariti sa obtina victoria, fair-play-ul a dominat jocul. Prin urmare, toata lumea a fost declarata cistigatoare.

Pentru ca s-a bucurat de un real succes, competitia sportiva va fi reluata in acest an. Urmatoarea intilnire dintre detinuti si tinerii surdomuti va avea loc la vara. Organizatorii promit ca atunci manifestarile sportive vor fi dublate de cele culturale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS