16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateClinica de interne in policlinica de adulti

Clinica de interne in policlinica de adulti

Etajul al doilea al fostei Policlinici de Adulti de la Spitalul Municipal «Filantropia» din Craiova si-a gasit dupa doi ani, in sfirsit, o intrebuintare. De luni, 29.03.2004, spatiul respectiv va adaposti Clinica III medicala, condusa de conf. dr. Viorel Pirvulescu, care se va muta din imobilul vechi, detinut pina acum pe Calea Severinului, alaturi de Clinica de pediatrie.

Prin aceasta decizie, noua conducere a Spitalului «Filantropia» s-a grabit astfel sa indrepte o greseala a fostului director Aurel Barbulescu, care s-a incapatinat sa tina timp de aproape doi ani etajul al doilea din policlinica nefolosit, in speranta ca va primi aprobare pentru amenajarea aici a unei sectii de chirurgie. Aprobarea nu a venit, Directia de Sanatate Publica Dolj considerind ca imobilul respectiv nu este dotat cu lift corespunzator pentru transportarea bolnavilor care urmeaza sa fie operati. Refuzul de a da o alta utilizare spatiului respectiv a fost de altfel – dupa cum a precizat directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, dr. Eugen Magla – si unul dintre motivele care au dus la demiterea dr. Aurel Barbulescu din functia de director al spitalului.

Actualul director al Spitalului Municipal „Filantropia“, dr. Mihaela Dinca, a refuzat sa discute acest subiect, considerind ca are lucruri mult mai importante de facut decit sa-si piarda vremea oferind informatii cititorilor cotidianului Gazeta de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS