8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Ieri atitau focul de la centrala, acum sting „focul“ de pe gitul clientilor

Ieri atitau focul de la centrala, acum sting „focul“ de pe gitul clientilor

Furnizorul de apa calda si agent termic din Tirgu Jiu se numara printre putinele societati romanesti care n-au fost indiferente la soarta angajatilor sai atunci cind restructurarile au devenit inerente. Pentru ca din cele 20.000 de apartamente deservite initial de AQUATERM societatea nu mai furnizeaza in prezent apa calda si caldura decit pentru 2.000 de apartamente, restul fiind debransate, conducerea a fost nevoita sa disponibilizeze o mare parte din angajati. Dar pentru ca unii dintre ei se dovedisera angajati capabili, s-a gasit o varianta sa nu ramina pe drumuri. AQUATERM si-a largit obiectul de activitate, a preluat Cofetaria Parc din Parcul Central Constantin Brancusi si a angajat o parte din fochiste pe posturile de chelnerite si barmanite.

„Sefii au fost foarte de treaba. Au tinut de oameni, nu i-au trimis acasa, asa cum au auzit ca s-a intimplat in multe alte parti. N-a fost foarte greu sa trecem de la postul nostru de fochiste la cel de chelnerite. Important este ca n-am ramas somere“, spune Maria Magilea, una dintre fostele fochiste.

Daca mai ieri atitau focul sub cazanele centralei, acum, angajatele AQUATERM sting „focul“ care arde gitul clientilor lor. Mai ales ca vine vara, cind setea este si mai mare!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...