19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSolidaritate cu victimele atentatelor

Solidaritate cu victimele atentatelor

Ordinul Asistentilor din Romania – filiala Dolj isi exprima public solidaritatea cu victimele si familiile victimelor atentatelor teroriste din Spania.

In acest sens, Ordinul Asistentilor Medicali din Romania – filiala Dolj isi ia angajamentul public de a asigura gratuit, prin intermediul membrilor sai, ingrijirea romanilor raniti in atentate, care se intorc in Romania. Este vorba de persoanele care nu necesita spitalizare, dar au nevoie de ingrijire la domiciliu, pe teritoriul judetului Dolj, conform indicatiilor primite de la medicii in grija carora sint persoanele ranite.

Dorim sa venim in acest fel in sprijinul persoanelor care au nevoie de ingrijiri medicale.

Familiile romanilor raniti in atentatele din Spania pot solicita ingrijiri medicale gratuite la filiala Dolj a Ordinului Asistentilor Medicali din Romania, care va prelua cererile si va desemna cadre medicale care vor acorda ingrijiri medicale gratuite la domiciliu.

Pentru mai multe detalii, puteti lua legatura cu presedintele Ordinului Asistentilor Medicali din Romania, filiala Dolj, as. med. principal Viorel Gavrilescu, la telefon: 0744.614.217.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS