11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn patron a furat de sub nasul inspectorilor parizerul expirat

Un patron a furat de sub nasul inspectorilor parizerul expirat

Cristian Ublea si-a amenintat sotia ca o joaca in picioare pentru ca a semnat procesul-verbal de distrugere a produselor expirate

De Ziua Internationala a Consumatorului, inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj au avut parte de surprize neplacute.

La un control de rutina la SC UBLEA CRISTINA SI CONSTANTIN SNC, un magazin alimentar situat chiar in statia de autobuz de pe strada Caracal, inspectorii OJPC au gasit peste 50 de kilograme de mezeluri expirate sau fara elemente de identificare si personal angajat fara echipament de protectie. In momentul in care inspectorul a vrut sa distruga produsele expirate – salam, cirnati si parizer, acesta a avut surpriza sa constate ca o mare parte dintre mezeluri disparusera. „Cu un tupeu de neinchipuit, Cristian Ublea, patronul magazinului, a furat citeva batoane de parizer pe care urma sa le distrugem. In ciuda protestelor noastre, l-a inchis in fast-food-ul de alaturi, care era tot al lui, si probabil ca nu se va jena sa-l vinda in continuare, chiar daca era alterat. Este pentru prima data cind mi se intimpla asa ceva“, povesteste stupefiata Maria Draghici, inspectoare OJPC.

Foarte nervos, Cristian Ublea si-a amenintat consoarta ca „o joaca in picioare si-o bate de-i suna apa in cap“ pentru ca a indraznit sa-i nesocoteasca ordinul si a semnat procesul-verbal de distrugere a mezelurilor expirate.

Pentru scandalul facut si cantitatea mare de produse expirate, SC UBLEA CRISTINA SI CONSTANTIN SNC va primi o amenda de 30 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS