6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlte trei nume de romani pe lista persoanelor decedate

Alte trei nume de romani pe lista persoanelor decedate

Numele altor trei romani apar pe lista persoanelor in cazul carora a fost confirmat decesul, lista publicata pe site-ul oficial al Serviciului madrilen de Urgente si actualizata ieri, la ora 12.05, ora Romaniei. Au fost declarati morti Ionut Popa, nascut la 6 februarie 1980, in comuna Cringu, judetul Teleorman, si Geneva Petrica, nascuta la 1 ianuarie 1969, in aceeasi localitate. Tinarul si femeia figurau anterior pe lista persoanelor de origine romana date disparute. In plus, autoritatile spaniole au mai confirmat decesul si Danutei Teresa Szpila (a fost pastrata grafia exacta a numelui), care nu aparuse initial pe listele cu persoane ranite, disparute sau decedate. Numarul romanilor care si-au pierdut viata in tragicele atentate de la Madrid se ridica, cel mai probabil, la 14.

Duminica, Ambasada Romaniei in Spania a dat publicitatii o lista pe care figurau numele a opt romani ucisi in exploziile de joi dimineata. Acestia sint Bogdan Livia, din Reghin, Sfeatcu Paula Mihaela, din Alexandria, Dima Gabriela-Georgeta, din judetul Vilcea, Diac Nicoleta, din Sabaoani, judetul Neamt, Martinas Alois, din Roman, judetul Neamt, Csaba Zsigovzki, din Ludus, judetul Mures, Negru Mariana, din Cluj, si Modol Stefan, din judetul Alba.

In plus, ieri, la ora 2.45, pe aceeasi lista publicata de Serviciul de Urgente din Madrid, figurau numele lui Suciu Alexandru Hortatiu, initial dat disparut, si cel al lui Bryc Alina Maria, posibil de nationalitate romana. Tot ieri, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Iulian Popescu, a anuntat ca o alta persoana de nationalitate romana, ranita in atentate, si-a pierdut viata, fara a preciza identitatea acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS