8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate PSD Dolj si-a desemnat candidatul la Primaria Craiovei

PSD Dolj si-a desemnat candidatul la Primaria Craiovei

Conducerii filialei PSD Dolj i-a fost greu sa aleaga dintre Vasile Bulucea si Antonie Solomon candidatul cel mai potrivit pentru fotoliul de primar al Craiovei. Dupa luni de negocieri si cinci sondaje de opinie, a fost desemnat candidat actualul viceprimar al Craiovei, Antonie Solomon. Lui Vasile Bulucea, PSD i-a oferit locul intii pe listele de consilieri judeteni si municipali, presedintia Consiliului Judetean Dolj pina la alegerile generale si un loc eligibil pe listele pentru Senat.

Dupa ce jocurile au fost aranjate, Vasile Bulucea a incercat sa glumeasca: „S-a saturat lumea de mine, d-aia nu mai candidez“, desi ulterior a recunoscut ca ar mai fi vrut un mandat pentru a duce la bun sfirsit proiectele incepute in cei opt ani de cind e la cirma Craiovei.

„Regret ca nu pot sa termin ce am inceput. Ma indragostisem de proiectul meu cu apa, cu groapa de gunoi, cu iluminatul“, a declarat Bulucea, in timp ce parasea grabit sala, in care a fost anuntat ca nu va mai candida.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...