9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElev silit de profesoara sa se dea cu capul de perete

Elev silit de profesoara sa se dea cu capul de perete

Profesoara de educatie plastica Geanina Prajbeanu, de la Scoala nr. 37 «Mihai Eminescu» din Craiova, si-a obligat un elev sa se dea cu capul de perete.

Aflata la cumparaturi impreuna cu sotul, martea trecuta, Geanina Prajbeanu a observat ca unul dintre elevii ei – Iulian Batrinu, din clasa a V-a C – aflat in acelasi magazin, se scalambaia pe la spatele ei si se prefacea ca o loveste cu capul. Profesoara nu a uitat afrontul si in aceeasi zi, intilnindu-se cu elevul la ora, a desenat o tinta pe o foaie de hirtie, a prins-o de perete, apoi l-a obligat pe copil sa se dea cu capul de zid in locul indicat. „I-am spus: «Nu aveai unde sa dai cu capul? Acum ti-am facut eu un loc de dat cu capul!». Dupa citeva minute, colegii elevului mi-au atras atentia ca nu se mai da cu capul de perete, pentru ca nu se mai aud loviturile. M-am intors si l-am vazut rizind cu colegii din prima banca. Atunci l-am trecut la colt si i-am spus sa stea pina la sfirsitul orei cu miinile ridicate“, a recunoscut profesoara de educatie plastica.

A doua zi, la sedinta cu parintii, mama elevului s-a plins de comportamentul profesoarei. Diriginta lui Iulian Batrinu a anuntat-o despre acest fapt pe directoarea unitatii scolare, prof. Silvia Cirtu, care a demarat ieri o ancheta administrativa si a informat conducerea Inspectoratului Scolar al Judetului Dolj. „Mama elevului nu a venit sa discute despre aceasta problema nici cu mine si nici cu profesoara pe care o invinovateste. Pe mine m-au surprins acuzatiile, pentru ca o cunosc bine pe profesoara Prajbeanu si nu e felul ei sa fie sadica. Pe de alta parte, nici copilul cu pricina nu e usa de biserica. E un elev de nota 5 pe linie“, a mentionat directoarea Silvia Cirtu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS