10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolitistii au daruit ciocolate si felicitari soferitelor

Politistii au daruit ciocolate si felicitari soferitelor

Lucratorii Biroului Politiei Rutiere Craiova le-au tras ieri pe dreapta pe soferite. Fiind 8 Martie insa, nu le-au sanctionat pe conducatoarele auto, ci le-au oferit in dar o ciocolata si o felicitare.

Postati la intersectia strazilor A.I. Cuza si Calea Bucuresti, subinspectorul Mihnea Dragomirescu si agentul-sef adjunct Alin Stirbu si-au umplut buzunarele cu ciocolate si felicitari si au inceput sa opreasca autoturismele conduse de femei. Prima soferita care a primit din partea politistilor craioveni un cadou de 8 Martie a fost o taximetrista de la firma PMI. Felicia Oprea a tras pe dreapta si-a cerut scuze fata de clientii din masina si a coborit cu actele in mina. Politistul insa nu i-a verificat actele, ci i-a zimbit si i-a oferit o ciocolata. Contrariata, pentru ca nu se astepta la asa ceva, taximetrista a urcat in masina si si-a continuat drumul, nu inainte de a declara: „E un gest frumos si neasteptat din partea politistilor. Nu m-am speriat cind mi s-a facut semn sa opresc, pentru ca sint obisnuita cu astfel de controale, dar cadoul din partea politistilor a fost o surpriza pentru mine“.

O surpriza si mai mare a avut-o conducatoarea unui Peugeot 307. Trasa pe dreapta de acelasi politist, care a amendat-o cu doua zile in urma, a primit de aceasta data o ciocolata si o felicitare. Uimita, a demarat totusi in tromba, sa nu-i vina politistului ideea sa o mai amendeze o data. Alta conducatoare auto – soferita unui Oltcit rosu cu numarul de inmatriculare DJ-09-DVL – nici macar n-a oprit la semnalul agentului de circulatie, continuindu-si drumul. Politistii, care o puteau amenda pentru acest comportament, au renuntat la ideea aplicarii unei sanctiuni contraventionale, spunind ca… e 8 Martie.

Infruntind frigul si vintul rece, politistii de la Rutiera si-au continuat actiunea citeva ore, pina la epuizarea ciocolatelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS