13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateZiaristele Gazetei de Sud au purtat martisoare de la detinutii din PMT

Ziaristele Gazetei de Sud au purtat martisoare de la detinutii din PMT

Toate salariatele trustului de presa MEDIA SUD au avut ieri parte de o surpriza placuta. Ele au primit din partea detinutilor din Penitenciarul pentru Minori si Tineri (PMT) Craiova martisoare facute de ei in cadrul modulului „Recuperare prin munca“ din programul de interventie desfasurat de Fundatia „Cuvintul care Zideste“.

Ziaristele si colegele lor au primit o parte dintre cele peste o mie de martisoare facute de detinuti cu imortele, paste fainoase, culori si multa imaginatie.

De asemenea, detinutii au trimis martisoare mamelor, surorilor, angajatelor penitenciarului si celor 82 de femei din Penitenciarul de Maxima Siguranta (PMS).

„La PMS, femeile au fost foarte impresionate. Doi baieti din cei 18 care au lucrat la martisoare au mers cu noi sa imparta personal cadourile. Le-am rugat pe doamne sa isi inchipuie ca martisoarele sint de la copiii lor, tot asa cum baietii nostri, care n-au avut pe nimeni acasa, si-au inchipuit ca fac martisoarele pentru mamele lor“, a spus Nicoleta Marinescu, director coordonator al Fundatiei „Cuvintul care Zideste“.

Ziaristele de la GdS si-au pus in piept martisoarele primite si le-au transmis detinutilor, prin intermediul Nicoletei Marinescu, multumiri si „pupici“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS