24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Nu vreau sa dau cu subsemnatul pe la PNA“

„Nu vreau sa dau cu subsemnatul pe la PNA“

Dupa ce in urma cu doua zile a afirmat ca in primavara va incepe lucrarile de modernizare a stadionului „Ion Oblemenco“, primarul Craiovei, Vasile Bulucea, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca municipalitatea nu poate aloca bani pentru aceasta investitie pina la rectificarea bugetara din luna iulie.

„Primaria nu are acum bani pentru gazonarea stadionului, dar sigur ii vom avea la rectificarea bugetara din iulie. I-am spus si domnului Mititelu (presedintele executiv al Universitatii Craiova – n.r.). Eu nu-mi bag capul in lat, nu fac abuzuri. Eu am spus ca modernizarea stadionului se va face in cursul lui 2004, dar acum nu am bani. Nu vreau sa vina Blanculescu peste mine, Sorop (director la Curtea de Conturi – n.r.) sau sa dau cu subsemnatul pe la PNA“, a spus Bulucea. Acesta declarase in urma cu doua zile ca va cauta o solutie legala pentru ca modernizarile la stadion sa inceapa chiar din primavara, una dintre variante fiind aceea ca patronul Dinel Staicu sa faca investitii pe banii lui, dupa care primaria sa-i deconteze facturile.

Pentru ca modernizarea arenei nu a fost prinsa in lista de investitii pe 2004, votata de consiliul local la sfirsitul anului trecut, legea nu ii da voie primariei sa aloce bani pentru acest capitol pina la jumatatea anului.

Gazonarea stadionului ar costa intre 150.000 si 180.000 de euro, la care s-ar adauga costurile legate de acoperirea unui sfert din tribune si reabilitarea cladirilor administrative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS