28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateRau-platnicii, incurajati de autoritati

Rau-platnicii, incurajati de autoritati

Nu exista intilnire a reprezentantilor administratiei publice locale cu mass- media in care cineva sa nu aminteasca de situatia dezastruoasa in care se afla societatile distribuitoare de gaze, agent termic si apa. Datoriile craiovenilor catre respectivele societati sint de aproape o mie de miliarde de lei. De ochii presei se fac apeluri catre populatie sa plateasca, dar cind e vorba de masuri ferme toti se spala pe miini, sustinind ca „nu isi asuma responsabilitatea“.

Cind cineva are curajul sa ia atitudine, imediat este chemat la ordin si este fortat sa faca tot ce spune partidul de guvernamint, si nu altceva. Este cazul lui Petre Ciocanescu, de la DISTRIGAZ SUD, Sucursala Craiova.

Incoltit de sefii de la Bucuresti, care l-au somat sa recupereze de la populatie datoria ajunsa in prezent la 91 de miliarde de lei, acesta a redus presiunea la gaze in 24 de centrale termice de cartier. Masura a parut ca i-a speriat pe craioveni, care au inceput sa scoata banii din buzunar si sa-si achite facturile la incalzire.

Curios este ca rau-platnicii, printre care se gasesc si foarte multi oameni cu bani, sint pasuiti de aceleasi autoritati care ii critica de fiecare data. Si asta, in timp ce sute de batrini stau in frig pentru ca au preferat sa se debranseze de la sistemul centralizat de incalzire decit sa aiba datorii la intretinere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS