17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateScoala nr.33 din Craiova nu are caldura de doua zile

Scoala nr.33 din Craiova nu are caldura de doua zile

Elevii si profesorii de la Scoala generala nr. 33 Craiovita Noua, din Craiova, stau de doua zile in frig. Din aceasta cauza, conducerea scolii a hotarit micsorarea orelor de curs. Vestea i-a bucurat pe elevi.

„Programul incepe la ora 8.00 si se termina la 16.30, in loc de 19.00, ca de obicei. Sint peste o mie de copii si invata in doua schimburi. Dimineata si dupa-amiaza este foarte frig in clase. Celor mici, de la clasele I- IV, le ingheata miinile pe stilou“, a declarat conducerea unitatii de invatamint.

Scoala nu are o conducta separata de alimentare si primeste caldura la fel ca si locatarii blocurilor din jur. Pina in prezent, nimeni nu si-a facut griji deoarece centrala termica de care este legata scoala are debite catre DISTRIGAZ SUD, sucursala Craiova. „Stim ca le-a tait gazul rau- platnicilor si cu siguranta l-au intrerupt si in cazul nostru“, a spus o invatatoare.

Conducerea Regiei de Termoficare Craiova este insa de alta parere.

„S-au achitat sapte miliarde de lei din restantele pe care le datora DISTRIGAZ SUD si de ieri toate centralele termice au fost realimentate cu gaze. Scoala nr. 33 nu stiu de ce nu are caldura. Probabil ca este vreo defectiune in retea, dar nimeni nu a anuntat nici o avarie pina acum“, a spus Tatian Tudorache, directorul Regiei de Termoficare Craiova.

Pina se va descoperi de ce caloriferele din scoala sint reci de doua zile, elevii vor continua sa tremure in clase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS