22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateViceprimarul Dragu, prins cu gunoiul la usa biroului

Viceprimarul Dragu, prins cu gunoiul la usa biroului

Viceprimarul Craiovei, Mihai Dragu, a tinut sa informeze presa ca problema gunoaielor din oras i-a ajuns pina la git. In fiecare zi, primeste reclamatii de la cetateni din diverse cartiere, insa nu-i poate dezvata pe oameni sa arunce gunoiul pe unde apuca. Drept care, a decis sa aplice sanctiuni, amintind ca acestea sint cuprinse intre unu si 20 de milioane de lei – pentru persoanele fizice si intre 20 – 100 de milioane – pentru cele juridice. Dupa parerea sa, primaria ar trebui sa angajeze circa 300 de agenti constatatori, care sa stea la fiecare colt de strada si sa-i urmareasca pe cetateni si care sa fie platiti din amenzile date.

Dragu a spus ca asa nu se mai poate si ca va cere ca persoanele descoperite in flagrant cu gunoiul sa primeasca amenzi drastice si chiar sa fie pedepsite cu citeva zile de munca in folosul comunitatii. Nu a trecut insa mult de la aceste declaratii transante, ca viceprimarul a si fost descoperit cu gunoiul sub nas, chiar la usa biroului sau din primarie.

Ziaristii au gasit in cabina fostului lift al cladirii un morman de hirtii si dosare, alaturi de maturi, farase, cirpe, o galeata si multe alte lucruri pe care femeile de serviciu le depozitasera acolo. Pus in fata situatiei, Dragu a aruncat vina pe femeile de serviciu, dupa care a discutat cu ziaristii:

„Ati filmat? Daca o dati asa, se alege praful de stirea mea!“. Apoi a convocat femeile de serviciu si a disparut nervos in birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS