15.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePretul renovarii sediului PSD Gorj ramine secret

Pretul renovarii sediului PSD Gorj ramine secret

Imediat dupa achizitionarea unui imobil chiar in centrul orasului Tirgu Jiu de catre organizatia judeteana a PSD Gorj, au inceput lucrarile de renovare la sediu. O casa cu etaj, in care mai multe societati comerciale isi desfasurau activitatea, va deveni in curind un sediu luxos de partid. Pretul lucrarilor de renovare este tinut secret si de constructor, si de conducerea partidului.

Organizatia judeteana a partidului de guvernamint a depus in vara anului trecut o cerere, conform Legii partidelor, de achizitionare a unei cladiri aflate in centrul orasului, desi activitatea de partid se desfasura intr-un alt sediu. In imobilul respectiv, mai multe societati comerciale isi desfasurau activitatea. Casa era in patrimoniul statului, dupa ce in urma cu aproximativ cinci ani, proprietarii fusesera despagubiti cu suma de un miliard de lei. In urma cu aproximativ sase luni, primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a initiat proiectul de hotarire de achizitionare a spatiului cu 700 de milioane de lei. Apoi, reevaluarea s-a facut la un miliard de lei, suma cu care a si fost cumparata cladirea.

Tocariile de lemn au fost inlocuite cu unele din aluminiu, iar interiorul a fost amenajat. Lucrarea nu a fost finalizata pina in prezent, iar suma pe care organizatia PSD Gorj o are de platit constructorului, SC American Romanian Company Tirgu Carbunesti, este secreta. Consilierul de imagine al liderului PSD Gorj, Nicolae Mischie, fosta jurnalista Adina Andritoiu, a declarat ca seful sau nu doreste sa comunice deocamdata nici o suma pina la receptia lucrarii. Nici patronul firmei constructoare, Clement Mocanu, un om de afaceri aflat in topul celor mai bogati romani, nu a divulgat nici o suma: „Contractul prevede sume esalonate, in functie de etapele lucrarii. Nu va pot spune nimic, deocamdata“, a declarat patronul SC ARC Tirgu Carbunesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS