22.3 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCandidatii PNL Dolj, in sedinte foto pentru afise electorale

Candidatii PNL Dolj, in sedinte foto pentru afise electorale

Liberalii doljeni candidati la primariile din judet au avut simbata sedinta foto. Nu pentru a aparea pe coperta unei reviste, ci pe afisele electorale care sint in pregatire, a anuntat presedintele Horatiu Buzatu.

In aceeasi zi, la Craiova au fost prezenti Adrian Cioroianu – consilierul presedintelui PNL, Theodor Stolojan, precum si Mihai Voicu – secretarul general si directorul de campanie pentru alegerile locale al partidului, ocazie cu care filiala doljeana si-a prezentat inca doi candidati la primarii. Este vorba despre Gheorghe Saceanu, actual consilier PNL la Negoi, si de Iulian Bilteanu – presedintele organizatiei PNL Desa.

In cadrul unei conferinte de presa au fost anuntate si obiectivele partidului pentru alegerile locale din iunie: cel putin 20 de primari in judet, precum si clatinarea puterii PSD din consiliul judetean si Consiliul Local Craiova. Mai mult, directorul de campanii locale, Mihai Voicu, a afirmat ca este convins ca impreuna cu colegii de Alianta de la PD va obtine o majoritate confortabila in cele doua organisme. Intrebati de ziaristi daca Alianta PD-PNL si-ar putea desemna un candidat comun pentru Primaria Craiova, liderii PNL au tinut sa precizeze ca aceasta varianta nu este luata in calcul, dar ca, pina pe 15 februarie, liderii celor doua partide ar putea hotari ca in unele orase din tara Alianta sa aiba un candidat unic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS