13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a cerut mostenirea cu tirnacopul

Si-a cerut mostenirea cu tirnacopul

Un batrin din Craiova a ajuns la spital dupa ce fiul sau i-a administrat o lovitura in cap cu tirnacopul.

Luni, in jurul orei 16.00, George Adrian Gavrila, de 33 de ani, din Craiova, s-a gindit sa-si viziteze tatal ca sa puna la punct o problema mai veche legata de dreptul lui de mostenire asupra casei parintesti din strada Buciumului. Zis si facut, numai ca probabil pentru a prinde curaj, tinarul s-a infatisat inaintea tatalui sau beat crita. Parintele, Valerica Gavrila, de 74 de ani, nu s-a lasat intimidat nici dupa ce tinarul a distrus poarta si usa de la casa. „I-am dat casa la Teslui ca sa nu-l mai vad ca umbla mai tot timpul beat si ma facea de ris. Iar el a venit acum sa-mi ceara chipurile partea lui din casa mea. N-am vrut si i-am aratat poarta“, a explicat mai tirziu batrinul.

Reactia tatalui sau l-a infuriat foarte tare pe George, astfel incit acesta a gasit de cuviinta sa-si pedepseasca parintele. A gasit un tirnacop prin curte cu care, fara sa stea pe ginduri, si-a lovit tatal in cap. In ciuda loviturii primite, batrinul a reusit sa se refugieze la vecini, care au anuntat politia si salvarea.

Valerica Gavrila a fost internat pentru ingrijiri medicale in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova si este acum in afara oricarui pericol. Batrinul sustine ca va avea grija ca fiul sau sa nu scape nepedepsit dupa toate cele intimplate: „Il dau in judecata si il dezmostenesc. Nu a fost prima oara cind m-a batut. Acum patru ani, tot asa s-a imbatat si m-a batut“.

Cit despre tinarul George Gavrila, el este acum in atentia politistilor de la Sectia 4, care ancheteaza cazul. „A fost un conflict domestic izbucnit intre tata si fiu pe fondul consumului de alcool si care a avut la origine o discutie legata de dreptul de succesiune. Fiul a fost si el ranit la deget, iar batrinul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-cerebral. Urmeaza ca, in functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale acordate, la externare sa procedam conform legii“, a declarat subcomisarul Ion Constantin, seful Sectiei 4 Politie Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS