19.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOcoliti de viscol si de zapada abundenta

Ocoliti de viscol si de zapada abundenta

Zapada cazuta in estul si nordul tarii i-a alarmat pe guvernanti, premierul Adrian Nastase organizind si doua videoconferinte pe zi cu prefectii.

La ultima videoconferinta, Doljul s-a prezentat bine, deoarece in judetul nostru nu a cazut prea multa zapada, nefiind drumuri blocate. „Simbata seara au fost citeva drumuri blocate de zapada spre Bailesti si Calafat. Vintul a batut cu putere si a format troiene de aproape un metru, facind imposibila circulatia. Citeva utilaje de mare putere au intervenit imediat, iar la aceasta ora (ieri, ora 13.00 – n.r.), in Dolj nu mai este nici un drum blocat din cauza zapezii“, a declarat Ion Calin, prefectul de Dolj.

Zapada cazuta simbata dimineata in Craiova nu a ridicat probleme. Fiind zi de sarbatoare, prin oras au fost vazute pe strazile principale mai multe masini imprastiind material antiderapant. Politia Rutiera a acordat o atentie deosebita ridicarii masinilor de pe carosbil parcate in zona unde trebuia sa se desfasoare manifestarile prilejuite de implinirea a 145 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Prefectul de Dolj a atras atentia comandamentelor de deszapezire sa intervina rapid, deoarece s-au anuntat caderi masive de zapada, in special in nordul judetului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS