13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe ce s-a lasat asfaltul?

De ce s-a lasat asfaltul?

Aparitia unei fisuri in carosabil pe strada Petre Ispirescu din Craiova i-a determinat pe lucratorii de la Regia de Apa a orasului sa puna mina pe pichamer si sa treaca la actiune. Ei au spart asfaltul dintr-o parte in alta a bordurii, pentru a depista cauza aparitiei fisurii.

„Vrem sa vedem daca este vreo conducta sparta si asta sa fie pricina pentru care s-a lasat asfaltul“, au spus lucratorii regiei. „Daca vreti detalii despre problema asta, mergeti la purtatorul de cuvint“, a recomandat glacial seful echipei de interventie.

Cum situatia este neclara pentru toata lumea, deoarece nu iese apa si nici altceva prin fisura respectiva, purtatorul de cuvint nu poate spune nici el mare lucru deoarece baietii nu au ajuns cu sapatura la conductele de apa sau canal, despre care doar se banuieste ca reprezinta cauza lasarii asfaltului.

„Fisura aparuta prezenta risc de prabusire a asfaltului si de aceea, cu acordul primariei, am intervenit. Pentru a nu bloca circulatia in zona, am obtinut avizul politiei pentru ca intrarile dinspre strazile Dezrobirii si Arhitect Ion Mincu sa fie inchise. Deocamdata atit va pot spune despre ceea ce se intimpla pe strada respectiva“, sustine Steliana Badescu, purtatoarea de cuvint a Regiei de Apa.

Este posibil ca, dupa ce vor ajunge la reteaua de apa a orasului, lucratorii sa constate ca nu-i vorba de nici o spartura si doar s-a tasat terenul din pricina infiltratiilor de apa prin gropile aparute in carosabil. La inchiderea editiei, strada Petre Ispirescu era inchisa, iar muncitorii nu ajunsesera inca la conductele de apa si canal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS