21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateModernizarea stadionului „Ion Oblemenco“, o investitie ce da dureri de cap

Modernizarea stadionului „Ion Oblemenco“, o investitie ce da dureri de cap

Visul ca Universitatea Craiova sa joace din campionatul viitor pe un stadion la standardele UEFA incepe sa nu mai fie chiar asa de frumos. Si asta, deoarece edililor nu le-a trecut prin cap sa discute problema inainte de votarea bugetului pe 2004.

Potrivit directorului economic din Primaria Craiova, Nicolae Pascu, discutia privind modernizarea si gazonarea stadionului „Ion Oblemenco“ pe bani publici trebuia purtata inca din ultimele luni ale anului trecut, pentru ca aceasta investitie sa fie trecuta in bugetul pentru anul 2004. Conform legii, municipalitatea craioveana va trebui sa astepte rectificarea bugetara de la jumatatea anului pentru a se putea gindi serios la acest proiect.

Pentru primarie, si suma de 100.000 de dolari investita aici se pare ca este prea mult. Cu toate ca este obligata sa faca pe banii ei modernizarile, birocratia excesiva privind licitatiile si executarea lucrarilor nu va permite primariei sa isi duca la bun sfirsit promisiunea ca „Universitatea“ sa joace din nou pe „Ion Oblemenco“ din prima etapa a sezonului 2004-2005.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS