11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSi-a taiat concubina, apoi s-a spinzurat

Si-a taiat concubina, apoi s-a spinzurat

Un barbat din comuna doljeana Secu si-a pus capat zilelor, de frica sa nu ajunga la puscarie pentru ca-si injunghiase concubina

Constantin Boruga, de 66 de ani, traia de multa vreme cu Margareta Filip, de 72 de ani, la domiciliul acesteia, din comuna doljeana Secu. Discutiile contradictorii dintre cei doi batrini se transformau citeodata in certuri, dar nu atit de grave incit sa degenereze in violenta. Asta pina marti, 13 ianuarie.

Sinucidere din greseala

Boruga apucase sa bea ceva inca de la primele ore ale diminetii, astfel ca, pe la ora 10.00, era deja „incins“. Pe fondul consumului de alcool, cearta cu concubina a izbucnit din te miri ce. Nervos, barbatul a pus mina pe un cutit si a injunghiat-o de citeva ori pe femeie. Ranile nu erau foarte grave, insa putea fi mult mai rau daca n-ar fi intervenit Florica Filip, nora Margaretei, care a reusit sa-l dezarmeze pe Boruga, apoi, cu soacra sa de mina, a dat fuga la postul de politie din comuna, aflat nu departe de casa lor.

Politistii au actionat cu promptitudine, deplasindu-se imediat la locul incidentului, dar nu l-au mai gasit pe agresor, care apucase sa fuga descult prin gradina din spatele casei. S-a intors acasa dupa putin timp, chiar atunci cind politistii erau ocupati sa-i acorde victimei primul ajutor si sa cheme o ambulanta.

„A fost o chestiune de citeva minute. O femeie a venit si ne-a spus ca l-a vazut pe Boruga cind s-a intors acasa. Ne-am deplasat imediat la domiciliul lui, dar l-am gasit mort. Probabil ca s-a sinucis de frica sa nu faca puscarie, crezind ca si-a omorit concubina“, a precizat agentul Daniel Plesanu, ajutorul sefului de post din comuna Secu.

Constantin Boruga se spinzurase de un caprior al sopronului bucatariei din spatele locuintei. A agatat o funie de birna groasa din lemn, s-a urcat pe bancuta din fata bucatariei, si-a bagat capul in lat si si-a dat drumul in gol. Barbatul a murit, iar concubina lui a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internata pentru ingrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS