14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFirmele de deszapezire actioneaza in ritm de melc

Firmele de deszapezire actioneaza in ritm de melc

La patru zile dupa ce ninsoarea a dat serioase dureri de cap autoritatilor locale, care, surprinse intr-atita de caderile de zapada, au ajuns sa se contrazica in declaratii, se poate spune ca in Craiova se circula rezonabil. Dar asta numai pe arterele principale. Strazile de la periferie au fost uitate cu desavirsire.

Locuitorii de pe strazi ca Bucura, Brasovului sau Aleea Primaverii n-au vazut si probabil ca nici nu vor vedea anul acesta vreun utilaj de deszapezire. Nici strada Bucovatului nu sta prea bine. Cine se aventureaza sa circule pe strada respectiva are toate sansele sa ramina intepenit intre sloiurile de gheata.

„Strada este plina de gropi. S-a circulat pe ea, s-a topit zapada si acum este gheata dintr-o margine in alta a carosabilului. Daca tot nu baga un plug sa sparga sloiurile, macar sa puna o placuta avertizoare ca ne rupem masinile in doua“, a spus suparat Ilie Mitroi, locatar de pe strada Bucovatului.

Primarul Vasile Bulucea recunoaste ca mai este de lucru cu „deszapezirea asta“ si face- pentru a cita oara in mandatul asta?- apel la intelegerea craiovenilor. „Sa mai aiba si ei rabdare ca ajungem si la ei. Lucreaza zi si noapte bietii oameni, da’ este greu pentru ca zapada s-a batut“, le plinge de mila primarul lucratorilor de la deszapezire. In ritmul in care se lucreaza, probabil ca mai spre primavara vor ajunge si pe la marginea Craiovei cele 40 de utilaje de deszapezire. Pacat ca atunci nu va mai fi nevoie de ele!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS