16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSase tineri s-au ales cu arsuri din cauza petardelor

Sase tineri s-au ales cu arsuri din cauza petardelor

Sase tineri din Tirgu Jiu care au iesit in noaptea de Revelion sa petreaca in strada au ajuns la spital din cauza petardelor.

Cel mai mic dintre cei internati la Sectia oftalmologie din cadrul Spitalului Judetean din Tirgu Jiu are sapte ani. Baietelul a profitat de un moment de neatentie al parintilor, a luat o petarda si a aprins-o. Din pacate, a uitat sa o si arunce, astfel ca un fragment din pocnitoare i-a sarit in apropierea unuia dintre ochi. De altfel, majoritatea celor aflati sub tratament au suferit arsuri in zona fetei si a ochilor. Toti pacientii sint insa in afara pericolului de a-si pierde vederea.

„Eram cu mai multi prieteni si am iesit la miezul noptii in strada cu doua plase de petarde. Toti au luat si au inceput sa le aprinda. Nu stiu bine ce s-a intimplat, ca am auzit o bubuitura si mi-am dus mina la ochi. Cred ca cineva a aruncat petarda fara sa se uite“, a spus Georgiana Oaie, de 21 de ani.

Alte cinci persoane care au avut de suferit din cauza petardelor au primit ingrijiri medicale, insa au refuzat internarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS