22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRevelionul oficialitatilor doljene

Revelionul oficialitatilor doljene

Revelionul are magia si farmecul lui. Fiecare dintre noi incearca sa incheie anul intr-un mod cu totul special. Personalitatile publice din Dolj au alocat bani pentru a se distra de Revelion. Unii au ales familia pentru a se destinde in noaptea dintre ani, altii au profitat de ofertele turistice si s-au dus in frumoasele statiuni de pe Valea Prahovei.

Simona Busica, directoarea Directiei de Control Fiscal din cadrul Finantelor Publice Dolj, a alocat pentru Revelionul 2004 sase salarii minime pe economie (15 milioane de lei) pentru se relaxa la Sinaia, intr-un decor de lux si intr-o companie selecta. Simona Busica spune ca nu stie ce va minca in cea mai lunga noapte a anului: „Facem Revelionul la un restaurant luxos din Sinaia, iar meniul este surpriza“. Cit despre noul an, Simona Busica vrea sanatate, liniste si multe satisfactii profesionale. Nu acelasi lucru se poate spune despre comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Ion Petrisor. Acesta nu stie cu exactitate citi bani a alocat familia pentru petrecerea de Revelion, care se va desfasura acasa. „Pentru ca sotia este contabilul casei, nu pot preciza suma, dar cred ca au fost alocate doua milioane de lei. Cit priveste masa, nu vom avea ceva special, ci mincaruri traditionale, prajituri, ca toata lumea“, a precizat Ion Petrisor.

Pentru anul 2004, comisarul de mediu are „ginduri ecologice“, insemnind cit mai multa sanatate si putere de munca. Candidatul PNL la Primaria Craiova, Aurel Bojenoiu, va trece in anul 2004 cu speranta ca va cistiga fotoliul de primar, iar pentru a fi sigur ca i se va indeplini dorinta si-a strins in jur familia si vor petrece o noapte de vis, dupa cum declara. Specialitatile culinare preferate ale lui Bojenoiu sint piftia de curcan si ciorba de perisoare, care vor fi prezente pe masa liberalului in noaptea magica. Familia Bojenoiu a alocat in jur de cinci milioane de lei pentru masa de Revelion. „Vreau sa imi ating obiectivul in noul an, primaria. Vreau sa fiu sanatos, eu si familia mea, sa am putere de munca. Sper ca 2004 sa fie un an mai rodnic, mai bun, cu un salt spectaculos in economia tarii si cu mult mai multe bucurii“, a declarat Aurel Bojenoiu.

Directorii de la Salubritate si Finante stau acasa

Directorul Finantelor Publice Dolj va petrece Revelionul la cumnatul sau, in alta localitate. Lucian Zaharia nu poate estima cheltuielile facute de familie. Pentru noul an, Lucian Zaharia vrea sa fie sanatos, sa aiba putere de munca si o buna colaborare in cadrul institutiei pe care o conduce. Sorin Ciobanu, directorul Serviciului Public de Salubritate, sta acasa de Revelion.

Cu familia linga el, Ciobanu nu are preferinte culinare deosebite si spera ca in noaptea dintre ani sa nu fie zapada prea multa, pentru a nu fi nevoit sa se duca la serviciu. Directorul Directiei Regionale Vamale Craiova, Benoni Dimulescu, nu va face ceva deosebit de Revelion. Va sta alaturi de sotie si copii, iar in privinta mesei nu are pretentii, specialitatile pregatite din carne de pui sint preferate, avind in vedere ca tine regim. Nu stie cu exactitate cit a cheltuit sotia, dar stie cu siguranta ca isi doreste pentru noul an „noroc, liniste si sa fie un an mai bun decit cel care a fost“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS