Acasă Actualitate Afaceri in... leasing!

Afaceri in… leasing!

-

„Dom’ primar, imi dai si mie saminta ca auzii ca aduci mata? Sa stii ca nu prea am bani, da’ eu platesc o parte cind mi-o veni pensia aia de 500.000. Acu’ eu stiu ca nu am pamintul la mata, da’ ma stii ca eu platesc! Pai nu ma dusei la tirg cu o oaie si luai un milion pe ea. Daca stam mai mult, poate luam inca 500.000. Dar daca n-o vindeam, ca-mi trebuiau banii?! Nu stii ca baiatul meu s-a insurat? Sintem multumiti ca de cind a luat crestina asta nu mai bea asa mult. Sint imbracata asa, ca ma sculai de noapte si plecai la coceni cu o vecina. La unspe eu ii zisei: « Fa, eu plec, ca ma duc la gradinita sa iau baiatul, ca fata asta pe care a luat-o baiatul meu are si ea un copil. Imi zice mamaie, ii zice tata, ce mai, e ca si al nostru». Nu ma lasi dumneata pe mine fara saminta. Machia, cit o trebui pentru aia 45 de ari? Zici ca nu pot sa iau trei saci jumate? Pai decit sa nu-mi ajunga, mai bine sa-mi ramina asa, ca o sa iau patru saci. Sa viu miine dimineata? Da’ sa stii ca n-am bani acu’. Daca si la vara o sa scot tot cit bag in pamint, atunci sa stii ca ma potolesc. Anul asta nu stiu citi o sa mai vedem primavara“.

Multumita de afacerea pe care o incheiase cu edilul sef Marin Cioc din Castranova, tanti Leana, cum ii spune primarul, a iesit pe usa de-a-ndaratelea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.